Bilnøgle med fjernbetjening – en praktisk løsning

bilnøgle med fjernbetjening

Der findes stadigvæk bilnøgler, som ikke har en fjernbetjening indsat, hvilket kan skyldes dens alder eller mærket. Med en bilnøgle med fjernbetjening, så får du en mere praktisk nøgle og ligeledes end langsigtet løsning. Har du f.eks. oplevet at have hænderne fulde med indkøbsvare på parkeringspladsen og derfor har svært ved at få åbnet bilen, så vil du helt sikkert være enig i, at det ville være meget smartere, at have en bilnøgle med fjernbetjening. Derudover undgår du at stå med en knækket nøgle når det er frost vejr, og dermed en dyr regning for en ny skæring. Der er altså flere gode grunde til, at få det lavet.

Som en tilføjelse kan du få lavet en klapfunktion, så du slipper for at nøglen laver huller i jakkelommen og mindsker risikoen for at den knækker. Denne funktion gør ligeledes, at du mindsker slitage og derfor øger nøglens levetid.

Startspærren gør din bil sikrer!

Udover bilnøgle med fjernbetjening, så giver det ligeledes god mening at få sat en startspærre i. Dette fungere som et ekstra sikkerhedsniveau, så biltyve har svære ved at stikke af med din bil. Hvis man alligevel skal have sat en fjernbetjening i bilnøglen, så kan man næsten ligeså godt få sat en startspærre i, da det vil spare en for besværet senere hen. Det er dog de fleste bilnøgler der har startspærre, da det blev gjort lovpligtigt i alle nye biler i år 1993.

Få lavet en ekstra bilnøgle med fjernbetjening

Et andet godt råd angående bilnøgle med fjernbetjening er, at få lavet minimum to, så man altid kan komme ind i sin bil, hvis man mister den ene. Det kan hurtigt gå hen og blive rigtigt dyrt, hvis du mister din eneste nøgle, da du skal betale for udrykningsgebyret, støbning af en ny nøgle og programmeringen af bilens chip-system.  Hvis du følger dette råd, så vil du helt sikker prise dig lykkelig, hvis altså du mister den ene bilnøgle med fjernbetjening.

Hos Autolåsesmed Marschall tilbyder de at lave en bilnøgle med fjernebetjening. De tilbyder ligeledes at lave en kopi og indsætter startspærre. De kan lave alle typer bilnøgler indenfor 24 timer, så man hurtigt kan tage den i brug. Ydermere har de en døgnvagt, så du kan få hjælp på alle tider af døgnet – og har altid en klar til at komme hurtigt ud til dig.