Brystforstørrelse efter stort vægttab på 57 kilo

Brystforstørrelse efter stort vægttab på 57 kilo

Når jeg går forbi et spejl kan jeg stadig ikke forstå at det er mig der står der. Jeg har været overvægtig i hele mit liv. Ikke fordi jeg har været tilfreds med at være det, men jeg har ikke rigtig haft viljen eller opbakningen til at tabe mig. I 9 klasse fik det min ellers udadvendte person til at blive mere og mere genert, og da de fleste i klassen begyndte med at gå i byen, kærester, så blev jeg skræmt ved tanken om at nogen skulle se mig nøgen, og alt det flotte tøj pierne havde på i byen kunne jeg alligevel ikke passe. Så da de gik i byen begyndte jeg at gå i træningscentret. I starten var jeg mest genert, gik på løbebåndet, indtil jeg ikke orkede mere, og så gik jeg hjem.

I mit center var der en personlig træner der efter at han havde set mig på gå på løbebåndet i 2 måneder kom hen til mig og spurgte om jeg ikke ville prøve at lave noget andet også. Jeg tog imod hans tilbud og venlighed, og stille og roligt lærte jeg maskinerne, øvelser og kende. Det gik langsomt, men jeg kunne mærke at jeg fik det bedre med mig selv, begyndte at tabe mig, og i takt med at jeg tabte mig, begyndte jeg at interessere mig for sundere kost. Det hele kom lidt af sig selv, og her står jeg i dag 57 kilo lettere. Det er sådan en stor sejr.

Min krop har forandret sig, og det er ikke fordi jeg ikke er glad for min nye krop, men mine bryster har mistet sin fylde, og ligner mest en stor herre sok med en nød i. Derfor går jeg nu og overvejer en brystforstørrelse. Jeg tænker at en brystforstørrelse vil fylde det fyld ud som er forsvundet med mit vægttab. Det ville give min selvtillid en pænt ryk op ad, og være prikken over i´et efter mit vægttab. Jeg har dog hørt så mange foruroligende historier om brystforstørrelse, som har gjort mig lidt nervøs. Og så tænker jeg også på hvor meget skal man egentlig fyld i når man laver en brystforstørrelse?

Jeg har fundet mange flotte resultater af brystforstørrelse, men nogle synes jeg er alt for store. Jeg er bange for hvis jeg laver en brystforstørrelse og man fylder alt mit skind ud, at jeg også får for store bryster. Jeg synes nemlig at det er vigtigt at der er en harmonisk balance i kroppen. Og jeg har ikke lyst til at se billig ud, som nogle af dem der laver brystforstørrelse desværre kommer til at se ud. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvad der er passende at få fyldt i, og hvis eg så har ekstra hud, kan man så fjerne det, så de nye bryster ikke sider for lavt.

Jeg har fundet et sted som jeg synes virker rigtigt god og troværdigt, og som jeg kan se har stor succes med deres brystforstørrelser. Jeg tror jeg ringer dertil for en konsultation, så kan jeg blive vejledt til hvad der er bedst. Så håber jeg blot at mine 35.000 opsparede kroner rækker.