Glem julemaden og start året med en frokostordning

Glem julemaden og start året med en frokostordning

Er I trætte af al julemaden og ønsker I en sund og god start i det nye år på arbejdspladsen? Så er det her helt klart noget for jer.

For det første kan det for mange være hårdt at gå i gennem julen, da den står på fed mad. Det kan være yderst trættende at spise flæskesteg, sovs og kartofler flere dage i træk. For det er netop ikke kun juleaften det drejer sig om, men flere dage op til eller efter. For der bliver holdt en masse julefrokoster, hvor menuen næsten består af det samme hver gang. De samme tunge retter, som man næsten kan kløjes i, da det efterhånden bliver mere og mere vammelt.

Det skyldes nok forandringen i manges vaner, at det efterhånden ikke er begejstrende at gå imod juletiden. Det er nemlig blevet mere moderne at spise sundt og motionere, som er skønt! Det er i hvert fald set i over halvdelen af Danmarks befolknings spisevaner, som både er godt for helbredet, men også humøret. For når man spiser sundt og motionerer, bliver man som person gladere, da kroppen ligeledes har det bedre. Det er derfor vigtigt at man får den rigtige kost, hvis man fortsat gerne vil have det sådan.
Det er dog ikke alle der har det sådan, da der stadig findes problemer med fedme i Danmark. Når man lider af overvægt har man et mindre overskud, modsat dem der spiser sundt. Selve koncentrationen er svær at holde, da energien hurtigt forsvinder, idet maden ikke indeholder den rigtige næring. Der skal derfor gøres noget på arbejdspladsen, hvos man gerne vil have ansatte, som er motiveret.

Dog skyldes problemerne oftest de ansattes madpakker. For det de medbringer er det man lige kan nå at lave derhjemme. Der er så meget at se til på arbejdspladsen, men også når man går ud ad døren. For så venter der en masse huslige pligter, som man også skal have ordnet og derfor begynder man at sløse med madpakken. Hvis man i forvejen ikke er den bedste til at lave en sund aftensmad og ikke har tid til at lave madpakken, tager man ofte det mad med, som man lavede om aftenen med på madpakke. Det kan derfor blive til et stort problem på længere sigt, da kroppen som nævnt ikke får de rigtige vitaminer – og det kan virkelig mærkes.

Dog kan arbejdspladsen hjælpe de pågældende ansatte på rette spor. Man kan nemlig glæde de ansatte med en sund frokostordning! Så slipper de nemlig for at skulle klare det i hverdagen eller tage ud for at købe noget udefra, da det hele bliver serveret på arbejdspladsen. Her kan I så sørge for at den frokostordning I vælger udelukkende er en sund kost. Det vil hurtigt kunne mærkes på alle de ansattes koncentration, arbejdsglæde og motivation og det er derfor den helt rette start på det nye år!

Det forbedrer ligeledes sammenholdet, idet man spiser på samme tidspunkt. Hvis man tager sin egen madpakke med spiser man ofte på forskellige tidspunkter, da det afhænger af ens sult på dagen. Man kommer derfor hinanden ved og lærer noget om hinanden, som man slet ikke vidste. Derfor vil en frokostordning gøre det hele bedre i det nye år og arbejdsniveauet vil øges.

Hvis I finder dette interessant er det blot at gå på internettet og søge på de forskellige udbydere. Hvis det kan virke uoverskueligt er der en udbyder, som tilbyder de lækreste retter. Det er nemlig Frokost.dk. Her vil I kunne vælge imellem forskellige køkkener og heraf skifte, hvis I allerede efter en uge vil prøve noget nyt. Det er hverken besværligt eller uoverskueligt, da det blot er at fortælle det til Frokost.dk og de ordner det for jer. Ellers kan I altid gå ind og se på de forskellige køkkener og her lave en afstemning på arbejdspladsen om hvad der er mest lyst til. Det er også en anden måde at få de ansatte samlet og få forbedret sammenholdet.

Selve priserne er overkommelige og det er derfor til at betale for alle. Det vil på længere sigt være billigere end at medbringe de kedelige madpakker, som er smurt hjemmefra!