Det bedste sted at købe skræddersyede jakkesæt er online

Det bedste sted at købe skræddersyede jakkesæt er online

Efterhånden har jeg helt opgivet at finde et godt jakkesæt, da de aldrig sidder godt. Jeg er ikke særlig høj, og så kan det være svært at finde et, hvor bukserne ikke bliver alt for lange, og ærmerne ikke går helt ud over hænderne. Så faldt jeg over en butik, der laver skræddersyede jakkesæt, som var til at betale.
Jeg kontaktede butikken for at høre, hvilke valgmuligheder jeg havde. Hurtigt fandt jeg ud af, at de havde onlinebestilling, så jeg behøvede ikke engang komme ind i butikken for at få taget mål til et jakkesæt. Yderligere ville de sende mig nogle stofprøver, så jeg kunne vælge, hvilken kvalitet det skulle være samt hvilken farve. Det var virkelig service!

De forklare, hvordan man skulle måle sig selv, så de fik de rigtig mål. Var man i tvivl, var man meget velkommen til at få det gjort hos dem, men når man, som mig, arbejder meget, kan det være svært at nå. På deres hjemmeside kunne jeg finde en måleguide, så jeg ikke var i tvivl om noget. På hjemmesiden fandt jeg også billeder af de forskellige jakkesæt, som de syer til kvinder, så det var hurtigt at vælge.

Det var virkelig den perfekte butik for mig. Min bestilling endte på tre jakkesæt, som var i forskellige modeller. På den måde fik jeg mest mulig variation til garderobe, og så kan jeg altid bygge videre på dem. Jeg har allerede overvejet, om jeg skal få lavet en ekstra underdel til hver jakke, da de bliver hurtigere slidt.

Det bedste er, at jeg i fremtiden ikke behøver at tage mål igen, men bare kan bestille efter de mål de allerede har. Det gør det meget lettere at købe jakkesæt i fremtiden, og at det er et skræddersyet et er et kæmpe plus. I fremtiden vil ærmerne eller bukserne ikke være for lange!

3 kommentarer


  1. Hvor er det sjovt, jeg har selv lige bestilt et skræddersyet jakkesæt online. Jeg bestiller altid hos Anne Spang, da de laver de flotteste jakkesæt til en god pris. Og som du selv skriver, så er det altså rarest, når et jakkesæt passer perfekt, og man ikke selv skal rette det til.


  2. Tidligere ville jeg aldrig have købt et skræddersyet jakkesæt, men så forærede min kæreste mig et gavekort til en skrædder sidste år til jul,og nu ser jeg virkelig frem til, at jeg skal have mit næste skræddersyet jakkesæt. Det sidder bare pænere, end dem man køber i almindelige butikker.


  3. Jeg kender udmærket problemet med, at bukserne og ærmerne er alt for lange! Jeg arbejder i en meget konservativ virksomhed, hvor man helst skal være klædt i sort eller jakkesæt, men når man er ret lav, kan det være svært.
    Jeg har aldrig haft et skræddersyet jakkesæt, da jeg har en ide om, at de er meget dyre, men nu vil jeg da prøve Anne Spang og se, om jeg ikke kan få et flot jakkesæt.

Comments are closed.