Låsesmed døgnvagt, de to smukkeste ord i det danske sprog

Låsesmed døgnvagt, de to smukkeste ord i det danske sprog

Hvor bliver man dog bare glad, når man ser ordene låsesmed døgnvagt, når man kommer hjem efter klokken 18 og opdager, at man er kommet til at låse sig ude – igen.

Det værste er, at det ikke er første gang det er sket. Vi kender vel alle oplevelsen af at komme hjem, rode febrilsk i lommerne efter nøglerne, for med et suk at opdage, at nøglerne ligger på kommoden, og man er er kommet til at låse sig selv ude. Nederlaget står malet i hele hovedet, imens man desperat forsøger at google sig frem til en løsning. Heldigvis giver søgeordene låsesmed døgnvagt en masse gode resultater. Så mange gange er det bare et spørgsmål om at vente en halv times tid foran hovedtrappen, inden der dukker en låsesmed med døgnvagt op. Glæden er simpelthen ubeskrivelig.

Man kan forestille sig, at sådan en låsesmed med døgnvagt må få set mange mærkelig ting i løbet af sin karrierer. Antallet af fulde mennesker som grædende bare gerne vil i seng må være ret højt.  Jeg oplevede det selv her sidste weekend. Træt og opgivende med indkøbsposer i begge arme kommer jeg hjem, for at opdage, at mine nøgler bogstaveligt i vindueskarmen. Jeg kan se dem igennem vinduet for at gøre ondt værre. Der er ikke andet at gøre, end at lade mine fede pølsefingre stave mig igennem låsesmed døgnvagt på google og se hvad der dukker op. Det er overraskende svært at stave låsesmed døgnvagt erfarede jeg. Jeg kan endda se fra min søgehistorik, at jeg har stavet det forkert en tre fire gange. Hvorfor laver de også smartphones med så små bogstaver. De er slet ikke designet til mine fede pølsefingre!

Han ankom egentlig ret hurtigt. Jeg tror ikke at jeg nåede at stå der mere end en halv times tid, da hans bil kørte op til mig. Flink og uden alt for mange dikkedarer, fik han låst min dør op, og jeg var hjemme igen! Det virker egentligt så utroligt simpelt. En tynd metalting ind i låsen, klik klik, og døren var låst op. Gad vide om jeg ikke selv skulle overveje et karriereskift og blive låsesmed med døgnvagt.

I sidste ende lykkedes det dog at finde en låsesmed med døgnvagt. Næste gang du låser dig selv ude, så check lige ham her, flink låsesmed i København, og som det vigtigste ankommer han ret hurtigt.