Sådan, nu kan jeg komme ud og løbe igen!

Sådan, nu kan jeg komme ud og løbe igen!

Så er sommeren så småt på vej, kun afbrudt af nogle enkelte regnbyer en gang imellem. Jeg havde i løbet af hele vinteren sådan glædet mig til at komme ud og løbe uden for, for der er ikke meget ved at stå på et løbebånd i et fitness center, i hvert fald ikke, hvis man er mig.

Jeg var ude og investere i nye løbesko, da de gamle efterhånden var ved at være helt udtrådte, og det resulterede selvfølgelig i en masse  vabler, da jeg var ude og løbe første gang. Desværre, men sådan er det jo med nye løbesko, og vel faktisk med de fleste sko – de skal lige gås til, inden de bliver rigtig gode. De er heldigvis ved at være gode nu, og jeg prøver så vidt muligt at komme ud og løbe minimum tre gange om ugen, men det er selvfølgelig svært, når man  også har arbejde og familie, der skal passes.

Her den anden dag lokkede jeg min mand med ud og løbe, men det var ikke noget for ham, sagde han, selv om det var hyggeligt nok. Han vil hellere dyrke sport i form af fodbold og håndbold, og det skal han selvfølgelig have lov til.