Tandimplantater giver flot resultat – hver gang

tandimplantater

Årsagen til at man kan komme ud i den situation at skulle have sat tandimplantater i kan være meget varierende. Det kan være fordi du er så uheldig at få en tandsygdom eller en sygdom i munden. Det kan også være, at du er så uheldig at komme ud for et uheld – altså slå en eller flere tænder løse eller måske slå dem helt ud af munden.

Tandimplantater til UG hos tandlægerne

Tandimplantater er ikke desto mindre noget af det, som tandlægerne bare mestrer til fulde, og med det mener jeg, at man slet ikke kan se forskel eller mærke forskel på funktionen af den nye tand. jeg synes bestemt ikke, at tanken om indsættelse af tandimplantater er specielt tiltalende – det skal jeg da indrømme, men det er jo bare fordi, at man godt kan lide tanken om at beholde sine egne tænder hele livet. Det er nok både et spørgsmål om forfængelighed og om at man så synes, man har mere styr på sin sundhedstilstand.

Meget sukker ødelægger tænderne

Men der er mange ting, der er anderledes i dag end for bare 30 år siden. Generelt er vores kost ikke så optimal, som den burde være. Der er mange, der indtager store mængder af meget sukkerholdige og syreholdige madvarer og drikkevarer, og det tror jeg godt tandlægerne kan nikke genkendende til. De oplever helt sikkert, at tandsituationen hos børnene i dag ikke er så god, som den kunne være.

Jeg prøver virkelig at holde mine tænder i orden, for jeg vil gerne undgå at skulle have lavet for meget ved dem hen ad vejen. Mine forældre har begge en snert af paradentose, og det vil jeg meget gerne undgå.

Jeg frygter ikke tandimplantater

Men  hvis det kom til, at jeg skulle have lavet tandimplantater, så ville det altså ikke være det, der ville bekymre mig mest. Jeg har set tandimplantater efter de var færdige hos en venindes mor, og det så super fint ud. Hun var lidt genert over at skulle tage dem ud og rense dem, mens vi var der, men til sidst gjorde hun det, fordi vi lovede, at vi ikke ville grine. Det holdt vi selvfølgelig – for hun skulle jo ikke blive ked af at vise os sine fine tandimplantater.