En gang ansigtsbehanding til min mor

Min mor fylder snart 55, og traditionen tro har jeg været helt på bar bund med hensyn til hvad jeg dog skulle købe. Jeg har med blandet succes tidligere købt køkkenapperater men det er som om at hun ikke bliver så glad for et æbleskivejern og en frituregryde. Så i år skal det være anderledes, jeg vil nemlig forære hende en tid til en ansigtbehandling.

Når jeg støder på et ord som behandling, så er det første jeg tænker på ikke ligefrem nydelse og at det vil være en rar fornemmelse, men jeg kan se, og ikke mindst høre fra veninder at det er super rart, og meget afstressende at få en ansigtbehandling.

Det er åbenbart også blevet mere normalt for os mænd at få en ansigtsbehandling. Det skridt er jeg dog ikke helt klar til at tage, men det kan være det kommer en dag. Min metroseksualle bror kommer helt sikkert til at krydse den grænse først, hvis han da ikke allerede har prøvet det.

Min mor bliver nok helt overrasket over at få en ansigtbehandling i fødselsdagsgave. Men hun fortjener noget velvære, og at hendes søn tænker lidt længere end hvad han kan fylde køkkenet med.