Avosol får mig til at føle mig ung igen

Kender I det, når alderdommen bider en i røven? Jeg er 50 år gammel og jeg følte mig ikke en dag ældre end 30 år indtil for nylig, hvor jeg mistede min smidighed. Jeg dyrker motion og det har jeg gjort i mange år, så det har ikke engang været en kur mod den forringede bevægelighed. Nu har jeg købt Avosol, som eftersigende skulle prikke til min manglende smidighed og vække den igen.

Jeg har ingen rynker i ansigtet, hvilket er ret utroligt at tænke på, da jeg har rundet de 50. Det er meget heldigt, idet jeg indvendigt heller ikke føler mig så gammel. Jeg har været klar over at det på et eller andet tidspunkt ville kunne mærkes at jeg ikke er en ung dame på 30, som jeg føler jeg er. Det er netop derfor jeg dyrker meget motion. Indtil nu har motion været med til at udskyde alderdommen for mit vedkommende, men fra nu af hedder midlet Avosol.

Avosol er også rigtig godt mod gigt, så jeg føler mig godt udrustet. Jeg kommer nok til at tage det resten af mit liv, og jo flere år der går desto flere forskellige piller kommer jeg nok også til at tage, men det har jeg slet ikke noget imod. Jeg vil give enhver pris for at føle mig ung!