Beaute Pacifique og Eye Q hensætter mig til en paradisisk sydhavsø

Jeg må indrømme, at det første jeg blev grebet af ved Beaute Pacifique var navnet. Det fik mig til at tænke på en stille solrig sydhavsø. Jeg fik derved interesse for deres produkter. Da jeg også havde brug for kosttilskud, valgte jeg at supplere med en god fiskeolie, nemlig Eye Q.

Jeg læste om Beaute Pacifique  på en hjemmesiden, at produkterne er baseret på omfattende forskning. Det gjorde dem ekstra interessante for mig. Jeg har så brugt dem i 20 år. Sammen med Eye Q har de holdt min hud glad og smidig.

Hver gang jeg bruger Beaute Pacifique hudcreme, drømmer jeg om at ligge på en stille varm strand på en sydhavsø. Da Eye Q er en fiskeolie, forestiller jeg mig en masse fisk i forskellige farver og mønstre, der svømmer rundt. Disse produkter går fint i spænd med hinanden. Som man kan høre er jeg mere end glad for disse produkter og jeg kan ikke forestille mig at jeg nogensinde kommer til at bruge andre cremer fra et andet mærke. Jeg er aldeles tilfreds!