Hvad er den bedste indiske restaurant i København?

indisk restaurant

I København findes efterhånden rigtig mange indiske restauranter, men hvad er egentlig den bedste indiske restaurant i København, hvis man ønsker autentisk, indisk mad? Dette vil forsøge at blive besvaret i dette indlæg, hvis du læser videre

For at vurdere den bedste indiske restaurant i København er der mange forskellige variabler, som kommer i spil, og i sidste ende vil der altid være tale om en subjektiv vurdering. Men nogle af de vigtigste elementer må være autensitet, udvalg af indisk mad og ikke mindst priser.

Autentisk indisk mad

Mange vil nikke genkendende til at vores mors eller bedsteforældres er noget helt specielt, og en af tingene som kendetegner denne mad er, at der ikke bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest når det kommer til råvarer, der bliver ikke gået på kompromis med opskrifter og der bliver lagt den tid det tager for at retten udvikler sig i den rigtige retning. Alt dette skal der selvfølgelig også leves op til for at kunne være den bedste indiske restaurant i København.

Udvalg af indisk mad til alle gæster

Der findes heller ikke noget værre som restaurantgæst, hvis man besøger en restaurant, og der kun findes ting på menukortet, som man ikke kan lide. Det kan meget hurtigt blive en lang aften.. Ligeledes ved folk med kendskab til det indiske køkken også, at man her ynder at spise mange små forskellige indiske madretter og de serveres gerne på samme tid, så man kan variere, hvad man putter i munden. Af denne grund bør en autentisk indisk restaurant også have et bredt udvalg af sine retter, og gerne varieret mellem både kød- og især vegetariske retter, da en stor del af den indiske befolkning er vegetarer.

Lave priser på indiske restauranter

Hvis man vil have fancy Michelin-retter serveret er der også rigeligt med mulighed for dette, men det kommer næppe bag på nogen, at størstedelen af den indiske befolkning ikke hører til den mest velhavende, og derfor har man gennem mange generationer udviklet retter som smager af rigtig meget, men som ikke koster det hvide ud af øjnene, og for en god indisk restaurant må dette også overholdes

Hvad er så den bedste indiske restaurant i København?

Konklusion

Som nævnt i starten af blogindlægget er det meget individuelt hvilke faktorer, som man tager i betragtning, hvis man skal bestemme den bedste indiske restaurant, men en af de indiske restauranter i København som man ikke kommer uden om, hvis man kigger på ovennævnte faktorer er Punjab Restaurant på Valby Langgade 23.

I restaurant Punjab har man over 25 års erfaring inden for branchen med tilberedning af autentisk, indisk mad udover det faktum, at man selv er af indisk oprindelse. På denne indiske restaurant i København kan man vælge mellem hele 133 forskellige retter, hvilket må siges at være et stort udvalg. Samtidig er priserne også rigtig lave og starter fra blot 35 kr. Endvidere kan anbefales deres kæmpe frokostbuffet til blot 89 kr eller deres aftenbuffet til kun 139 kr. Derfor vil det blive svært at komme uden om Punjab  Restaurant, hvis man skal vurdere den bedste indiske restaurant i København.

Gem