Der er plads til alle på Fenskær Efterskole i Nørre Nissum

Der er plads til alle på Fenskær Efterskole i Nørre Nissum

I dagens Danmark er der mange unge, som ikke er helt sikre på, hvad de har lyst til at lave efter folkeskolen. Nogen vurderer måske, at det almindelige skolesystem ikke nødvendigvis er noget for dem. Derfor er der mange, der vælger at tilbringe deres niende eller tiende klasse på en efterskole.
Fenskær Efterskole i Nørre Nissum – Her er alsidighed et nøgleord

På Fenskær Efterskole i Nørre Nissum er der masser af mulighed for at lære sig selv bedre at kende. Mens nogen efterskoler er meget fokuseret på enten musik eller idræt, tilbyder Fenskær Efterskole i Nørre Nissum begge dele og mere til. Det er op til eleverne selv at sammensætte deres skema. Så ønsker man et større fokus på idræt, får man det, men ønsker man mere musik, er det også muligt.
På Fenskær Efterskole i Nørre Nissum er der stor vægt på alsidighed, og der er muligheder for, at alle kan blive tilfredse. Har man haft større vanskeligheder ved at fungere i det almindelige skolesystem, fungerer Fenskær Efterskole i Nørre Nissum også som en specialefterskole. Her bliver der lagt en masse fokus på den enkelte elev, og alle der har haft problemer, kan lære en masse. Her er der fokus på at forberede de studerende til at blive klar til en ordinær uddannelse.