Det kan ikke siges tit nok: Husk fiskeolie!

Min mor har altid fortalt mig at det var vigtigt for mig at få nok fiskeolie, igen og igen og igen. Så mange gange at jeg helt glemte at høre efter da jeg var blevet ældre. Siden at jeg ikke kan lide fisk så fik jeg det i kapsler, som desværre nogle gange godt kunne smage lidt harsk. Så det har ikke altid været noget jeg ligefrem har set frem til at tage.

Da jeg stadigvæk boede hjemme fik jeg altid en fiskeolie kapsel som en fast del af min hverdag, men så da jeg flyttede hjemmefra var det noget af det første som jeg sparede væk, og efter et stykke tid havde jeg lykkelig glemt alt om fiskeolie.

Nok mest af alt fordi at jeg ingen anelse havde om hvorfor fiskeolie nu er så vigtig. Indtil i går. Der gik jeg nemlig online, og surfede lidt rundt, efter at jeg havde min mor i røret hvor hun tilfældigt spurgte om jeg nu huskede at spise mine fiskeolie kapsler. Til det kunne jeg kun svare nej, og så var jeg ellers indlagt til en snak om hvor dum jeg havde lov at være.

De forskellige websites jeg surfede rundt på kunne fortælle mig, at fiskeolie især er vigtig fordi det nedsætter risikoen for blodpropper, og derudover nedsætter det også blodtrykket. Jeg midstede en af mine bedsteforældre på grund af en blodprop, så fra og med i dag er jeg begyndt at spise fiskeolie kapsler atter engang.

1 kommentar


  1. Hej Maria.

    Jeg arbejder med PR for Axellus, der sælger kosttilskud, blandt andet fiskeolie.
    Jeg kan se, at du har ‘genopdaget’ fiskeoliens mange gode egenskaber, og vil derfor høre, om du kunne være interesseret i at modtage et par produkter, som du eventuelt kan teste til din blog? Udover fiskeolie har vi også andre kosttilskud, fx Livol vitaminpiller, Futura og Gerimax.
    Send mig gerne en mail hvis du er interesseret.

    Mvh Louise

Comments are closed.