Hvad gør man ved akut tandpine og tandsmerter?

akut tandpine

Er dette et spørgsmål som du har stillet dig selv, så kan det være, at du endnu ikke har hørt om en vagttandlæge for her kan man få rådgivning om akut tandlæge og tandsmerter, men ikke alle tandlæger er tilknyttet en vagt tandlæge.

Tandpine og tandsmerter er noget som de fleste har oplevet, men nogle gange kan en tandpine opstå så akut, at man nærmest ikke kan være i sin egen krop, og man vil gøre alt for at komme af med sine tandsmerter. Dog er det ikke alle som ved, at der findes vagttandlæger, som man kan ringe til, hvis man oplever akut tandpine.

Vagttandlæge hos Tandlægecenter Højbro Plads

Tandlægecenter Højbro Plads er en af de tandlæger i København som er tilknyttet en vagt tandlæge. Dette er sket i erkendelsen af, at akutte tandsmerter kan være så alvorlige, at man ikke vil byde sine kunder at vente fra fredag til mandag inden at man kan få rådgivning, lindring eller udbedring af sin tandpine.

Hvordan kontaktes en vagt tandlæge?

Hvis man oplever akut tandpine, kan man ringe til TCHP’s vagttandlæge på telefon 31 31 13 06, og alle ugens dage og alle døgnets timer vil man herefter kunne få kyndig vejledning til, hvordan man skal forholde sig til sine tandsmerter.

Vagt tandlægen vil i telefonen evaluere, om patienten blot har brug for kyndig vejledning til at håndtere tandsmerterne indtil der er åbent næste dag eller om der er tale om meget akut tandpine, hvor der er brug for en tandlæge øjeblikkeligt. Nogle gange kan det bare at komme i kontakt med en vagttandlæge virke beroligende, når man nu ved om der er noget unormalt ved de tandsmerter, som man døjer med, opleves det, at der er brug for en akut tandlæge, tøver man hos TCHP ikke med at tilkalde en.

Lange åbningstider hos Tandlægecenter Højbro Plads

Faktisk skal man være en smule uheldig, hvis man i forvejen har tandlæge hos Tandlægecenter Højbro Plads og oplever akut tandpine uden for normale åbningstider, for hos TCHP har man faktisk åbent i langt de fleste timer af døgnet. Hos TCHP opererer man med åbningstider mandag til torsdag fra kl. 08-20 og i weekenden hedder åbningstiderne endda kl. 08-23. Disse åbningstider er endda gældende på helligdage, så hos TCHP er man godt garderet, hvis man skulle få problemer med akut tandpine og øvrige tandsmerter som efter en tandoperation eller lignende.