Hyppig vandladning hos mænd sker oftere end man tror

Hyppig vandladning hos mænd kan opstå af flere årsager, men som oftest skyldes det en forstørret prostata, hvilket ikke altid behøver at være alvorligt. Ligeledes kan det skyldes, at når man bliver ældre, kan blæren have svært ved at blive tømt, hvorfor man vil opleve, at man føler en hyppigere trang til at lade vandet.

Tidligere har det været et stort tabu at snakke om hyppig vandladning hos mænd, men hvad mange ikke ved er, at det er et meget almindeligt problem, som opstår for flere end man skulle tror. Heldigvis findes der i dag flere behandlingsmetoder, som har haft positive resultater.

2 kommentarer


  1. Minmand lider af hyppig vandladning hos mænd, og i rigtig lang tid ville han ikke indse, at han havde et problem. Heldigvis snakkede han til sidst med sin læge, men da han ikke umiddelbart kunne gøre noget ved problemet, prøvede min mand Prostasan fra A. Vogel, og det har virkelig gjort en forskel.


  2. Jeg tror, at det for mange mænd er et stort tabu, når man pludselig får besvær med vandladning. Hyppig vandladning hos mænd har jo ofte været forbundet med sygdom, hvorfor mange nok er bange for at indse, at de har et problem. Godt at der nu findes midler, som kan hjælpe, hvis den hyppige vandladning ikke skyldes noget mere alvorligt!

Comments are closed.