Jeg vil også lave en kropsforvandling

Jeg har nu set på så mange forskellige der har lavet en kropsforvandling, og det er imponerende resultat som du opnår. Jeg bliver helt tændt af ideen, og vil også prøve det. Se bare på Emil Thorup og Esben Pretzmann, hvis de kan så kan jeg også!

Jeg har kigget på forskellige personlige trænere, hvad de har at tilbyde, jeg har kigget hvad de kan tilbyde i fitness centrene. Og jeg kan se at det helt klart skal en personlig trænere til at starte på. Det er vigtigt at få en god start, så tænker jeg at man kan klare en del selv ind imellem. Jeg er faldet over Anna Bogdanova, og kan godt lide det forløb hun beskriver. Jeg tror jeg må kontakte hende inden så længe, det ville være en god start på det nye år. 2014 kropsforvandlingsåret, men kigger man på den forvandling Emil og Esben har gennemgået så er det en 3 måneders forløb, tror blot ikke at jeg har lige så meget tid til at træne i som de har.