Humoristiske løbe t-shirts med tryk

Humoristiske løbe t-shirts med tryk

Så har min mor lige købt en håndfuld løbe t-shirts med tryk. Der er 2 slags, og på den ene står der “hjælp! jeg er bange for min mor!” og den anden siger “Min søn kan bare vente sig!”. Forvirret? Ok, jeg forklarer.

Jeg havde til min mors store overraskelse begyndt at løbe hver morgen. Min mor var lige ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg fortalte hende at jeg havde været ude at løbe kl. 6 om morgenen. Det endte dog med at min mor nu også løber, og der gik ikke længe før hun kom på ideen med at få lavet nogle humoristiske løbe t-shirts med tryk.

De folk vi suser fordi i vores løbe t-shirts med tryk, sender os altid et smil, og det gør at man nemmere kan overskue at løbe i regnvejr, og hvis man nu skulle være i dårligt humør så er et smil fra en fremmed noget der kan ændre det til et fremragende humør.

Min far synes ikke overraskende at det med at løbe før fanden står op er for meget af det gode. Han har altid sat meget pris på at sove, især om morgenen. Men han kunne nu godt se det sjove i vores løbe t-shirts med tryk så måske ender det med at vi også får ham ud at løbe om morgenen.