På udkig efter en frisør i Hillerød?

frisør Rosted i Hillerød

Søger du en dygtig frisør nær Hillerød, så kig forbi Salon Rosted. Her finder du en frisør med erfaring, der er med på moden, og som kan give dig en trendy ny frisure.

Hos Salon Rosted kan du få vejledning til en ny smart frisure, eller få klippet og farvet dit hår efter dine ønsker. Erfarne og dygtige frisører står klar til at hjælpe dig med dine behov, så besøg salonen på Slotsgade 65 A i Hillerød.

Her står de klar til at hjælpe dig i hyggelige omgivelser, hvor dine behov og ønsker er i centrum.

Kom ned og få en helt speciel oplevelse, en god kop kaffe samt inspiration og vejledning af kreative og modebevidste frisører. Her kan du få vejleding til den rigtige farve, en trendy ny frisure, eller få lige den frisure, du drømmer om.

Hos salon Rosted kan du desuden købe lækre hårprodukter, og der står frisører klar til at guide dig til de rigtige produkter, der passer til lige netop dig og dit hår.

Så trænger du til en klipning eller farvning så kom ned i Salon Rosted. Foruden salonen i Hillerød, har de også saloner i Frederikssund og Frederiksværk. Kontakt din lokale frisør i Hillerød i dag enten på telefon eller book tid direkte på hjemmesiden.