Sådan finder du den rette tandlæge i Hellerup

Sådan finder du den rette tandlæge i Hellerup

tandlæge hellerupHvis du netop er flyttet til Hellerup, og leder efter en tandlæge, så læs videre. Vi har foretaget en selvstændig undersøgelse af tandlæger i Hellerup, som viser os hvem der er de bedste, når det kommer til både service, ekspertise og priser.

I undersøgelsen har vi fundet ud af, at en af de bedste tandlæger i Hellerup er den tandlæge, der hedder Frederick Upton Sjölin, som har sin klinik i Hellerup. Frederick Upton Sjölin er en tandlæge i Hellerup, der har en yderst stor kundekreds og har et godt renomme i området. Det er samtidigt en tandlæge i Hellerup, der har plads til nye patienter og som hele tiden forbedrer sine metoder og teknikker. Frederick Upton Sjölins tandlægeklinik i Hellerup ligger på Lyngbyvej 237, hvorfor det også er en tandlæge, der er nem at komme til for andre end folk i hellerup.

Lidt om din nye tandlæge i Hellerup

Tandlæge Frederick Upton Sjölin har sammen med hans dygtige ansatte drevet den populære tandlægeklinik i Hellerup siden 1990. Vi har her at gøre med en tandlæge i Hellerup, der tilbyder alle typer tandbehandlinger og specialbehandlinger.

Tandlæge Frederick Upton Sjölin startede sin klinik i Hellerup tilbage i 1990 med målet om, at det skulle være et sted, hvor alle ville have råd til at få udført tandbehandlinger. Netop derfor har Tandlæge Frederick Upton Sjölin i Hellerup holdt prisen for et tandeftersyn på bare 147,25 kr. Frederick Upton Sjölin anbefaler, at du minimum får foretaget et eftersyn hos din tandlæge én gang om året, og på den måde forebygger uønskede tilstande og tandbehandlinger samt for at holde dine tænder pæne.