Smertelindring med Traumeel

Traumeel er en effektiv antiinflammatorisk smertestiller, som man kan bruge i forbindelse med skader, forstrækninger og gigt. Midlet kan blandt andet benyttes til lindring af skader og forstrækninger i ankler, knæ og ryggen, akutte muskel- og ledskader og mærker og smerte i lænden. Alle meget typiske skader og skavanker i et moderne menneskes liv.

Balance

Traumeel er en balanceret måde at behandle sine smerter i muskler og led, og stoffet går målrettet ind og letter smerter i led og muskler, så man kan komme tilbage til sin hverdag og sit almindelige aktivitetsniveau, uden at skulle holdes tilbage af smerter.

Hurtigere heling

Traumeel får dig hurtigere tilbage i bedring, end du ville komme ved brug af andre, mere almindelig smertestillende midler, fordi det virker netop der, hvor du har ondt, uden sideeffekter, der påvirker resten af din krop og dit system.

En inflammation er kroppens måde at reagere på en skade i muskler eller led. Kroppen går simpelthen selv ind og nedsætter vores bevægelighed, for at undgå, at vi gør mere skade på os selv. Men for meget inflammation kan ødelægge vores bedring, for ikke at nævne, at det kan gøre forfærdeligt ondt.

Naturlige ingredienser

I Traumeel findes der en lang række naturlige ingredienser, som arbejder målrettet imod inflammation, og fremme helingen på forskellige måde.

Der er flere måder at behandle inflammation. Groft sagt kan man sige, at et middel enten speeder helingsprocessen op, eller modarbejder smerte, hvilket kan gøre helingsprocessen lidt langsommere, men til gengæld spare dig smerte. Er der ikke balance, kan man lide unødigt.

Traumeel arbejder med at opretholde balancen, fordi det slår til flere steder, og både virker lindrende, og fremmer helingen.

De naturlige ingredienser i Traumeel har positiv indvirkning på kroppen, og man skåner sig selv fra diverse kunstige midler, der slet ikke er nødvendige at indtage.

Forskellige typer

Traumeel fås i mange forskellige varianter, så man kan vælge den, som man føler sig bedst tilpas med. Midlet fås som gel, creme, kapsler, tabletter eller indsprøjtninger. Det kan være en god idé at spørge sin læge eller apoteker til råds, så man får det Traumeel, som passer til ens skade.