Stresssymptomer er lette at få øje på

Der findes mange stresssymptomer. Hvis man f.eks. glemmer helt basale ting og finder sine nøgler i køleskabet, så kan man være ret sikker på at man er stresset. Mange danskere er stressede, især i denne tid. Finanskrisen har gjort, at mange mennesker går rundt med bekymringer i forhold til at miste deres job.

Dette er uhyre stressende ikke at vide om man er sikker på sit job. For mange mennesker baserer deres eksistens på deres indkomst. De ville slet ikke kunne betale hus og bil hvis de ikke havde deres arbejde. Så usikkerheden og utrygheden har bredt sig hos mange og det går ud over familieliv, privatliv, parforhold og meget mere. Derfor skal man være opmærksom på stresssymptomer.

Det er egentligt paradoksalt. Men når usikkerheden begynder at brede sig, så bliver man ofte også mere uproduktiv på sit arbejde. På den måde kommer man egentligt ind i en ond spiral, som er meget svær at slippe ud af. I det øjeblik at man træder ind i den onde spiral, kommer der også en masse stresssymptomer.

Stresssymptomer er lette at få øje på. Man er ikke i tvivl, hvis man ser en person der r virkeligt stresset. Det at personen er i ubalance er helt tydeligt og det føles som om man snakker med et hul i jorden hvis man snakker med en person som har stress.