Vidundermidlet Rosenrod

Vidundermidlet Rosenrod

Hvis livet går lidt for stærk, kan Rosenrod være med til at give dig energien og overskuddet tilbage. Videnskabelige studier har påvist, at Rosenrod kan få has på stress og depression, samtidigt med, at dit energiniveau og din hjerneaktivitet får et løft. Og det er ikke det eneste, læs selv videre…

Udover at booste energi og humør, kan Rosenrod også være med til at gøre dit taljemål mindre. Ja, du læste rigtigt.

Fra naturens hånd kan Rosenrod overleve i selv de mest barske omgivelser og klimaforhold. Planten lever nemlig naturligt på tundraen i Sibirien.

Rosenrod kan lette i stressende eller nedtrykte perioder. Ligeledes viser europæiske undersøgelser, at et dagligt indtag af Rosenrod afhjælper træthed, hovedpine, udmattelse og koncentrationsbesvær, endda inden for blot 10 dage.

Rosenrod giver et spark energi, fordi planten er med til at fyre op under det menneskelige stofskifte. Altså kan planten også øge forbrændingen med op til 70% under fysisk aktivitet. Dette betyder, at man ved hjælp af Rosenrod hurtigere kan tabe sig.

Rosenrods virkning imod stress og depression skyldes, at planten beroliger nervesystemet. Dette ændrer den måde, som din krop reagerer på i pressede situationer. Lider man af depression, kan Rosenrod gavne, da den kan tredoble hjernens evne til at producerer serotonin, dopamin og norepinefrin, der alle er anti-depressive hormoner.

Til hjernen og hjertet er Rosenrod fyldt med fenolstoffer, der kan nedsætte risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde – Faktisk kan den halvere denne risiko. Rosenrod styrker hjertemusklen, så hjertet lettere kan pumpe blod rundt i kroppen.

Forskningen ud i Rosenrods gavnlige effekter forsætter, og det ser ud til, at der er endnu flere gode nyheder omkring de gavnlige egenskaber i Rosenrod på vej. Dermed er der god grund til at holde øje med dette vidundermiddel.