Det er vigtigt at spise en god og sund frokost hver dag

Det er vigtigt at spise en god og sund frokost hver dag

Alle snakker om at starte dagen med en sund morgenmad, men det er også vigtigt at spise en sund frokost hver dag. Det er brændstof til resten af dagen. Morgenmaden giver kroppen den energi den skal bruge til at starte en dag på, og det er den der holder en kørende frem til frokost.

Men når klokken slår 12, begynder kroppens depoter langsomt at blive udtømt. Koffeinen fra kaffen kan kun holde i relativt begrænset omfang. Der er det vigtigt at få en god og sund frokost. Så er der energi til at kunne fortsætte dagen. Der skal tænkes lige så meget i løbet af eftermiddagen som om formiddagen, så ud fra min menig er en god og sund frokost lige så vigtig som morgenmaden.

I det moderne samfund, er det også vigtigt at få en sund frokost. Tiderne med McDonalds og andet fast food er efterhånden overstået. Hvorfor stille sig tilfreds med det næstbedste når ens tid er så begrænset. En sund frokost er noget som kan redde en hel dag. En skid og træt start på dagen, kan reddes med en sund frokost. Den positive energi bliver hurtigere spredt over et godt måltid mad.

At sidde og kigge på en kedelig leverpostej henover frokosten er heller ikke et videre inspirerende syn. Det er lige før det er noget som kan ødelægge en hel dag. Uden et godt måltid at se frem til, bliver dagene bare det stykke længere og mere uinteressante.

Der er i den senere tid lancereret en række kampagner, hvor der bliver sat mere og mere fokus på den mad vi spiser i løbet af dagen. Det er mærkeligt, at der endnu ikke rigtigt er sat fokus på en sund frokost. Det er på mange måder et helt overset måltid. Det mener jeg, at man bør ændre på. Af uransagelige årsager fylder frokosten utroligt lidt i det offentlige mediebillede. Det er virkeligt en skam. Det burde i virkeligheden være aftensmaden som godt kan træde lidt i baggrunden. Det er sidst på dagen, og bør egentlig være mere orienteret omkring lidt nydelse efter en lang dag. Der er det vel okay at snyde lidt engang i mellem, og bare spise det man har lyst til.

For der af jer som sidder på et arbejde hvor der mangler en god og sund frokost, kan jeg anbefale at tage et kig på frokost.dk – maden er super lækker